Home > Alibaba express biedt talloze top producten aan

Alibaba express biedt talloze top producten aan

In China is gaat een van de grootste bedrijven onder de naam Alibaba door. Alibaba Group / Express is eigenlijk een platform waar aan de ene kan inkopers van bedrijven, ondernemers en personen die groter in willen kopen terecht kunnen. En aan de andere kant talloze Chinese leverancier die klaar staan voor een bestelling. Het is niet specifiek nodig dat je een bedrijf bent, maar over het algemeen zijn de hoeveelheden die je daar in moet kopen groter dan 1 stuk. Uiteraard is het vaak wel mogelijk om eerst een monster (test exemplaar te bestellen) zodat je eerst het product goed kan testen en bekijken in levende lijve of het voldoet aan je eisen.

Doordat je als inkoper bestelt via Alibaba Express heb je verschillende voordelen:

  • Eerst een monster bestellen
  • Kopersbescherming door Alibaba *
  • Direct contact met leverancier / fabrikant
  • Mega groot aanbod
  • Meer afname = groter voordeel
  • De nieuwste trends in producten
  • Zeer lange tarieven
  • Hoeveelheden / prijzen vaak onderhandelbaar

* Omdat het een platform betreft tussen koper en verkoper, beheert Alibaba de betaling tot dat de aanschaf met levering in goede orde is gerealiseerd.

product op alibaba express

product op alibaba

Op bovenstaande afbeelding staat een willekeurig product van Alibaba. Je kan zien dat je kan chatten met de verkoper en een gratis monster kan opvragen. Ook kan je zien dat de prijs tussen de 50 en 90 dollar cent kost per stuk en er minimaal 100 stuks per order te dient afgenomen te worden. Eigenlijk kan je dan wel ongeveer zeggen dat ze prijs 90 cent is per 100 stuks en neem je er meer af, dan zakt de prijs. Onderhandelen is haast altijd wel een optie.

contact details fabrikanten

Profiel pagina fabrikant

Informatie over de fabrikanten op Alibaba Express

Op de product pagina vind je meer informatie over de fabrikant. Daar vind je al informatie over het aantal transacties dat de fabrikant via Alibaba heeft gedaan en hoeveel het totale bedrag bedraagt dat er is rondgegaan. Ook vind je er een link die naar bovenstaande pagina verwijst met meer gegevens over de verkoper. Tevens heeft de fabrikant meestal via Alibaba een mini site waarop alle producten van een fabrikant staan en meer informatie zoals¬†bijvoorbeeld foto’s van de medewerkers van de klantenservice.

mini site fabrikant alibaba

mini site fabrikant alibaba

Offerte plaatsen
Wil je een offerte plaatsen? Klik dan op start order en dan kom je bij onderstaande afbeelding uit. De velden die zijn ingevuld zijn automatisch ingevuld. Je kan hier wel aanpassingen in doen, maar het is wel zaak om niet teveel af te wijken van ingevulde velden. Indien dat niet gebeurd, dan zal de fabrikant je als koper ook waarschijnlijk niet meer serieus nemen. Ook kan je dus om een gratis sample verzoeken in dit geval.

offerte verzoek indienen

offerte verzoek indienen

 

Al met al is Alibaba zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, vooral als je grotere hoeveelheden wilt bestellen of bijvoorbeeld een monster van een product. Zoek je toch echt meer producten in kleine hoeveelheden, dan is Aliexpress mogelijk een betere optie voor het bestellen van producten.
Bezoek AliBaba

In China is gaat een van de grootste bedrijven onder de naam Alibaba door. Alibaba Group / Express is eigenlijk een platform waar aan de ene kan inkopers van bedrijven, ondernemers en personen die groter in willen kopen terecht kunnen. En aan de andere kant talloze Chinese leverancier die klaar staan voor een bestelling. Het is niet specifiek nodig dat je een bedrijf bent, maar over het algemeen zijn de hoeveelheden die je daar in moet kopen groter dan 1 stuk. Uiteraard is het vaak wel mogelijk om eerst een monster (test exemplaar te bestellen) zodat je eerst het product…

Review Overview

Afhandeling
Prijs / kwaliteit
Verzending
Betrouwbaar
Gebruikersvriendelijk

Stem Ook

User Rating: 4.55 ( 2 votes)