Home > LightindeBox is de webwinkel voor de leukste deals

LightindeBox is de webwinkel voor de leukste deals


LightInTheBox

Een bekende webwinkel uit China is Lightinthebox. Deze webwinkel bestaat al bijna tien jaar en heeft inmiddels al vele tevreden Nederlandse klanten. Doordat ze een groot assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden is het een absolute aanrader. De producten zijn duidelijk omschreven en het plaatsen van een bestelling is ook vrij eenvoudig.

product op light in de box

product van light in de box

Een van China’s meest gebruikersvriendelijkste is LightindeBox.com. Zoals de naam al aangeeft schept het voor de scherpe prijzen echt “licht in het pakketje”. Webwinkel Light in de Box bestaat al zeker 10 jaar en is al bij menig Europeaan bekend en heeft talloze voordelen als webshop.

Voordelen Light in de Box

  • Breedlopend assortiment van kleding tot elektronica
  • Altijd actieknallers
  • Bonustegoed winnen door schrijven van reviews
  • Prijzen in Euro’s
  • Cashbonus tegoed op alle bestellingen
  • Dekking tegen invoerrechten en belasting
  • BTW bij bestelling afrekenen
  • Duidelijkheid wat het bedrag dus met BTW kost

Light ndebox is heel duidelijk met de prijzen. Wat het product kost vind je ook in euro’s. Ook de omschrijvingen van de maat zijn duidelijk.

 

maten van kleding op light in de box

NB: Let op als je kleding besteld

Een Chinese maat XXL is ongeveer gelijkwaardig aan de Europese maat L. Dit staat als het goed is duidelijk bij de kleding producten. Er staan als het goed is duidelijk afmetingen vermeld bij het kledingstuk. Indien je twijfelt, neem dan een verzendverzekering zodat je het product altijd kan retourneren.

invoerrechten light in de box

de belasting is bij het bedrag opgeteld

Belasting Invoerrechten bij een bestelling bij Light in de Box

Er is sindskort iets veranderd bij een bestelling bij light in the Box. Voorheen was er de mogelijkheid om je eerst tegen extra kosten te denken tegen bijkomende invoerrechten. Dit hebben ze mei / juni 2017 aangepast. Het is nu zo dat het te betalen BTW bedrag erbij staat vermeld. Het totaal bedrag bij een bestelling is dus nu inclusief BTW. Bestel je onder de 22 euro? Dan hoef je geen BTW te betalen. Lees hier meer over deze regeling.

start groep

uniek: bestel als groep en grijp die korting

Bestel in groepsverband
Vind vrienden of kennissen en bestel producten tegen een veel lagere prijs. Of bestel gewoon samen met onbekenden door mee te doen met een openstaande groep. Zo wordt het shoppen pas echt leuk en goedkoop. Je korting kan wel oplopen tot tientallen euro’s. Zie afbeelding hierboven.

bonus tegoed light in de box

geschiedenis van ons bonus tegoed light in de box

Het sparen van BonusTegoed
Het sparen van korting is zeker een goed onderdeel van Light in de Box. Bij elke bestelling verdien je tegoed, soms krijg je op bepaalde producten zelfs extra tegoed. Op de afbeelding hierboven zie je het bonus tegoed uit het verleden dat bij onze bestelling is opgebouwd en vervolgens weer is gebruikt als korting op het bestellen van weer andere nieuwe producten.

Lees hier hoe je een bestelling doet op Light in the Box en hoe je die kan betalen met ideal of Paypal.


 

Een bekende webwinkel uit China is Lightinthebox. Deze webwinkel bestaat al bijna tien jaar en heeft inmiddels al vele tevreden Nederlandse klanten. Doordat ze een groot assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden is het een absolute aanrader. De producten zijn duidelijk omschreven en het plaatsen van een bestelling is ook vrij eenvoudig. Een van China’s meest gebruikersvriendelijkste is LightindeBox.com. Zoals de naam al aangeeft schept het voor de scherpe prijzen echt “licht in het pakketje”. Webwinkel Light in de Box bestaat al zeker 10 jaar en is al bij menig Europeaan bekend en…

Review Overview

Prijs-Kwaliteit
Klantenservice
Verzending
Betrouwbaar
Gebruikersvriendelijk

Stem Ook

Summary : Totale score

User Rating: 4.5 ( 1 votes)