Home > Koop leuke hebbedingetjes bij Mini in The Box
mini in the box

Koop leuke hebbedingetjes bij Mini in The Box

Wat is Miniinthebox?
Miniinthebox (oftewel mini in de Box zoals veel Nederlanders het noemen omdat je er ook heel veel mini gadgets kan vinden) is een van de bekendste online webwinkels die vanuit China werken. Hier kun je ongeveer alles kopen wat je maar kunt bedenken. Kleding, speelgoed, huishoudapparaten, gadgets, telefoons en een heleboel andere dingen: je vindt het allemaal in de webshop van Miniinthebox. Dit lijkt de grot van Ali Baba wel. Een lijst opstellen van wat je hier allemaal online kunt kopen, is gewoon onbegonnen werk. Zulke lijst zou mogelijk even lang kunnen zijn als dit artikel en dat kan gewoon de bedoeling niet zijn.

product op mini in de box

Een product van MiniintheBox

Voordelen van Mini in de Box

  • Duidelijke en uitgebreide product omschrijving
  • Gratis EMS verzending boven de 39 euro
  • Verzending binnen 24 uur
  • Veilig en vertrouwd shoppen (broertje van Light in de Box)
  • Bonus tegoed verdienen bij elke bestelling
  • Verzendverzekering
  • Optie tot dekking tegen invoerrechten en belastingen
  • Keuze verschillende verzend mogelijkheden ( normaal, snel en extra snel)

Hieronder volgen een aantal afbeeldingen waar je bovengenoemde punten kan bekijken.

bestelling mini in de box

Bestel pagina mini in de box

Bij Miniinthebox is alles even voordelig geprijsd.
Zelf kwamen wij deze uiterst voordelige webwinkel tegen terwijl we op zoek waren naar een specifieke maat van LED lamp die als halogeenvervanger zou kunnen dienen. De lamp waar wij naar op zoek waren, kost in Nederlandse webwinkels meer dan het drievoud van de prijs die je er op Miniinthebox voor betaalt. Bijkomend was onze lamp uitverkocht in Nederland, dus deze Chinese webwinkel was onze enige hoop. Het was de eerste keer dat we hier iets gingen kopen. We hadden geluk want er was net een grote online sale aan de gang. Bovendien rekent deze koopjessite geen verzendkosten aan. Onze beslissing was dan ook vlug genomen. We kochten voor het eerst bij Miniinthebox. Toch waren we een beetje sceptisch en gingen we op zoek naar mogelijke aandachtspunten.

 

Verbeterpunten Mini in the Box
Wie koopt bij Miniinthebox, koopt in een webshop buiten de EU. Dit heeft voor gevolg dat de producten die je hier kopen onderhevig kunnen zijn aan douanekosten. Dit wordt op de site aangegeven in de algemene voorwaarden. Omdat douanekosten van land tot land kunnen verschillen, betekent dit in de praktijk dat je zelf moet opzoeken op de site van de douanediensten van je land hoeveel je aan invoerkosten moet betalen. In ons geval bleek dat niets te zijn omdat het artikel dat we kochten minder dan €22 kostte op het moment van onze aankoop. Wie voor een hoger bedrag buiten de EU koopt, loopt het risico dat het pakket onderschept wordt door de douane en dat er invoerkosten bij het relatief lage aankoopbedrag bijkomen. Dit geldt niet alleen voor Miniinthebox en andere Chinese sites, maar in principe voor alle webshops met een hoofdkantoor buiten de EU.

Lees hier meer over kosten voor invoeren vanuit China.

Bij Miniinthebox hoef je bij een standaardzending geen verzendkosten te betalen. Je moet er wel rekening mee houden dat je pakket vanuit China of Maleisië wordt verstuurd en dat dit betekent dat het pakje de halve wereld rondgaat voor het bij je thuis belandt. Dit wil zeggen dat de verzendtijd tot tusen de 8 en 40 dagen kan oplopen. Als je iets koopt dat je niet direct morgen al nodig hebt, is er geen bezwaar. Anders kunnen we ons voorstellen dat het bang afwachten is terwijl je de status van de track & trace volgt. Wij kregen trouwens alles netjes in huis in de staat dat we van een webshop mogen verwachten.

Vertaling Google Translate
Miniinthebox is een internationale webwinkel en maakt gebruik van Google Translate om al zijn potentiële klanten van over heel de wereld te woord te kunnen staan. Dit geldt voor het storefront van de webwinkel. Alle productbeschrijvingen worden netjes vertaald en meestal gaat dit goed omdat het over losse woorden en kleine stukjes tekst gaat. De algemene voorwaarden, die in het Engels werden opgesteld, werden echter niet aan Google Translate gekoppeld. Dit wil zeggen dat je Engels voldoende goed moet zijn om alles te kunnen begrijpen.

Miniinthebox blijft na je aankoop contact met je houden per e-mail. Hier bedoelen we geen tevredenheidsenquetes mee, maar reclame voor andere aanbiedingen. Voor wie nog meer koopjes zoekt is het ideaal, maar niet iedereen is hier blij mee. Je kunt deze mail natuurlijk naar je spambox verwijzen door het aanmaken van berichtenregels, afmelden voor de nieuwsbrief of een melding aan je mailprovider. Op deze manier ben je er gelijk van de emails af.

Onze conclusie:
Het is er aantrekkelijk om iets te kopen bij Miniinthebox als je even op je bestelling kan wachten. Je moet er namelijk wel mee rekening houden dat je in het buitenland koopt en dat dit gevolgen kan hebben voor de verzendtijd en de invoerkosten die je mogelijk op een bestelling dient te betalen.

Kijk gerust eens rond op Mini in de Box, het is zeker de moeite waard!

 

Wat is Miniinthebox? Miniinthebox (oftewel mini in de Box zoals veel Nederlanders het noemen omdat je er ook heel veel mini gadgets kan vinden) is een van de bekendste online webwinkels die vanuit China werken. Hier kun je ongeveer alles kopen wat je maar kunt bedenken. Kleding, speelgoed, huishoudapparaten, gadgets, telefoons en een heleboel andere dingen: je vindt het allemaal in de webshop van Miniinthebox. Dit lijkt de grot van Ali Baba wel. Een lijst opstellen van wat je hier allemaal online kunt kopen, is gewoon onbegonnen werk. Zulke lijst zou mogelijk even lang kunnen zijn als dit artikel en…

Review Overview

Prijs-Kwaliteit
Klantenservice
Verzending
Betrouwbaar
Gebruikersvriendelijk

Stem ook

Summary : Totale Score

User Rating: 4.53 ( 2 votes)