Home > Nieuws > Light in de Box, Alibaba en AlieXpress betalen met iDeal
aliexpress ideal
aliexpress betalen met ideal

Light in de Box, Alibaba en AlieXpress betalen met iDeal

Chinese Webshops, wie kent ze niet. Alleen het betalen van producten op Chinese webshop was voorheen niet voor iedereen weggelegd omdat er geen beschikking was over een credit card. Maar kan je tegenwoordig bij webwinkels uit China zoals Light in de Box, Alibaba of Aliexpress betalen met iDeal? Ja!

Voorheen was het voor de meeste mensen niet mogelijk iets te bestellen bij een Chinese webwinkel. Daar is hard aan gewerkt in de afgelopen tijd. Een aantal grote spelers heeft hier handig op ingespeeld. Niet alleen het betaalsysteem is toegevoegd, ook voor andere landen zijn er betaalmogelijkheden bijgekomen. En, uiteraard ook Paypal, een van de meest gebruikte internationale betaalsystemen met kopersbescherming.

Een aantal van de meest bekende Chinese webshops zijn Aliexpress, Light in de Box en Alibaba Group. Bij deze webshops is het sinds heden mogelijk om te betalen via iDeal en natuurlijk ook Paypal. Al zijn er ook webshops die geen iDeal mogelijkheid hebben, maar haast altijd wel de Paypal betaalmogelijkheid naast de andere betaalmogelijkheden.

Eigenlijk kan iedereen tegenwoordig in Nederland met een bankrekening kan gebruik maken van iDeal voor het verrichten van een betaling. Het is ook niet gek als je bedenkt dat Nederland een interessant afzetmarkt is.

Mocht je toch gebruik maken van Paypal, dan kan je via de website Paypal opwaarderen een bedrag direct storten via iDeal naar je Paypal rekening of je kunt een machtiging tot overschrijven afgegeven tot het overschrijven van tegoed naar je Paypal rekening.

Conclusie shops als Aliebaba en Aliexpress betalen met iDeal

Als conclusie kan je stellen dat het zowaar voor iedereen mogelijk om bijvoorbeeld een leuke gadget uit China te bestellen. Zo gek is dat niet, normaal koop je deze producten in de winkel. Wie heeft er immers nog nooit Made in China op een product gezien? Bestel daarom deze producten lekker zelf direct uit China tegen een veel lager tarief!

Chinese Webshops, wie kent ze niet. Alleen het betalen van producten op Chinese webshop was voorheen niet voor iedereen weggelegd omdat er geen beschikking was over een credit card. Maar kan je tegenwoordig bij webwinkels uit China zoals Light in de Box, Alibaba of Aliexpress betalen met iDeal? Ja! Voorheen was het voor de meeste mensen niet mogelijk iets te bestellen bij een Chinese webwinkel. Daar is hard aan gewerkt in de afgelopen tijd. Een aantal grote spelers heeft hier handig op ingespeeld. Niet alleen het betaalsysteem is toegevoegd, ook voor andere landen zijn er betaalmogelijkheden bijgekomen. En, uiteraard ook…

Review Overview

Nuttig?

rate

Summary : rating

User Rating: Be the first one !