Home > Nieuws > Verzendtijd Aliexpress naar 5 tot 7 dagen
verzendtijd aliexpress
Verzendtijd aliexpress naar 5 tot 7 dagen

Verzendtijd Aliexpress naar 5 tot 7 dagen

Online shoppen doet eigenlijk iedereen wel en vooral met de feestdagen vinden producten webshops gretig aftrek. Consumenten die een bestelling doen kunnen over het algemeen al de volgende dag over het product beschikken vanwege de snelle levering in het binnenland.

De Aliexpress bezorgtijd versnelt aanzienlijk

Nu zijn niet alleen de webshops uit Nederland erg populair, maar nu zijn de Chinese webshops ook sterk in opkomst, maar die hebben nou niet bepaald een snelle 24-uurs levering. Voor wie ooit een bestelling in China heeft gedaan, weet dat het langer dan een week kan duren namelijk tussen de tien en 50 dagen. Dit tot ergenis bij sommige kopers. De prijs en kwaliteit verhoudingen zijn dan toch nog doorslaggevend voor de meeste kopers, maar een deel van de kopers vind het dan toch te lang duren.

Voor de Aliexpress fans is er dan nu zeker wel goed nieuws. De chinese gigant Aliexpress gaat samenwerken met pring Global Deblivery Services, een Aziatische tak van Postnl. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt dat pakketjes uit China binnen een week bezorgd kunnen worden bij desbetreffende kopers. Dankzij de snelle levering wordt het natuurlijk nog interessanter om gadgets, kleding of andere producten te bestellen bij Aliexpress.

Nu is het de vraag of bijvoorbeeld Mini in de Box, Light in de boxVolumerate of andere webshops ook zullen volgen. Overigens heeft webshop Light in de box en Mini in de Box nog een andere troef in handen: dekking tegen douanereachten en inklaringskosten wanneer de waarde van een bestelling boven de 22 euro ligt. De dekkingspremie is lager dan de kosten die worden betaald wanneer zonder dekkingsverzekerings iets wordt besteld.

De toekomst zal leren of andere Chinese webshops ook voor een regeling voor extra snelle verzending zoals Aliexpress zullen zorgen.

 

Klik hier voor meer info over Aliexpress of klik hier om Aliexpress te bezoeken.

Online shoppen doet eigenlijk iedereen wel en vooral met de feestdagen vinden producten webshops gretig aftrek. Consumenten die een bestelling doen kunnen over het algemeen al de volgende dag over het product beschikken vanwege de snelle levering in het binnenland. De Aliexpress bezorgtijd versnelt aanzienlijk Nu zijn niet alleen de webshops uit Nederland erg populair, maar nu zijn de Chinese webshops ook sterk in opkomst, maar die hebben nou niet bepaald een snelle 24-uurs levering. Voor wie ooit een bestelling in China heeft gedaan, weet dat het langer dan een week kan duren namelijk tussen de tien en 50 dagen.…

Review Overview

Nuttig

Stem ook

Summary : Totale score

User Rating: Be the first one !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*