Home > Over ChineseDingen.nl

Over ChineseDingen.nl

Welkom op ChineseDingen.nl, de informatieve website met reviews en kenmerken van online webshops en leuke hebbedingen uit China.

Bijna iedereen heeft wel eens van een Chinese Webwinkel gehoord, maar er besteld dat dan weer niet. Veel mensen zijn wantrouwig en sceptisch over deze markt. Met deze website willen we de Chinese markt meer in de picture gooien. Chinese webshops zijn veelal erg goedkoop, maar er zijn talloze van webwinkels te vinden. Op deze website vind je dan ook de beste selectie.

Wij zijn een klein team dat zelf al diverse malen op verschillende Chinese internetshops een bestelling heeft geplaatst en ontvangen in alle tevredenheid. We hebben dus al de nodige ervaringen en kunnen eventueel vragen beantwoorden die bezoekers hebben. Mail ons of plaats hier een reactie op een post.

Alle informatie hebben we zorgvuldig verzameld om een beter beeld te geven hoe het in zijn werk gaat. Tevens kan iedereen hier een review plaatsen van zijn of haar webshop. Zo heeft iedereen wat aan het uitwisselen van informatie.

Bij deze, laat ook je ervaring achter zodat iedereen er wat aan heeft.